ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣε πιλοτική λειτουργία η πλατφόρμα «Delos» που δημιούργησαν η Cosco Shipping Lines Greece και η Skyserv

Σε πιλοτική λειτουργία η πλατφόρμα «Delos» που δημιούργησαν η Cosco Shipping Lines Greece και η Skyserv

Η νέα πλατφόρμα «Delos», η οποία αποτελεί μια ενιαία πλατφόρμα συνδυασμένης διαχείρισης φορτίων, που προορίζονται για αεροπορική μεταφορά, εισήλθε σε στάδιο πιλοτικής λειτουργίας, αξιοποιώντας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις και τις απλουστευμένες διατυπώσεις, που διέπουν την ελεύθερη ζώνη του Πειραιά και στα αεροπορικώς μεταφερόμενα φορτία.

Ήδη, αρκετοί forwarders έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνεργασίας με την πλατφόρμα «Delos», στο πιλοτικό της στάδιο, την οποία δημιούργησαν η Cosco με τη SkyServ.

Στόχος είναι η «Delos» να αποτελέσει, στην πλήρη ανάπτυξή της, μία ολοκληρωμένη, ελεύθερη και ανοιχτή πλατφόρμα υψηλής ποιότητας, καινοτόμων υπηρεσιών στη συνδυασμένη μεταφορά (sea-air/air-sea) κάθε είδους εμπορευμάτων, από και προς όλον τον κόσμο, ενισχύοντας τον όγκο του αεροπορικά μεταφερόμενου φορτίου από, προς και δια της ελληνικής επικράτειας.

Το όνομα δεν επελέγη τυχαία, καθώς αντλεί έμπνευση από την ιδιαίτερη ιστορική αξία της Δήλου, ως η πρώτη Ελεύθερη Ζώνη στο κέντρο του Αιγαίου και τους αρχαίους δρόμους του εμπορίου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο