ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣημαντική διάκριση για το car terminal του ΟΛΠ: Κανένα συμβάν ζημιάς κατά τη διάρκεια του 2018

Σημαντική διάκριση για το car terminal του ΟΛΠ: Κανένα συμβάν ζημιάς κατά τη διάρκεια του 2018

Η European Safe Cargo Working Promotion Committee (SCWPC) της ιαπωνικής εταιρείας NYK απένειμε βραβείο στον Σταθμό Αυτοκινήτων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ), πιστοποιώντας ότι δεν είχε κανένα συμβάν ζημιάς κατά τη διάρκεια του 2018.

Η ετήσια συνάντηση της SCWPC, για το 2018, πραγματοποιήθηκε εφέτος στον Πειραιά, όπου συζητήθηκαν κυρίως θέματα βελτίωσης των διαδικασιών φορτοεκφόρτωσης των πλοίων Ro Ro για την επίτευξη του στόχου μηδενικών ζημιών.

Να σημειωθεί ότι, η NYK είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς οχημάτων (111 car carriers, δυναμικότητα 642.000 οχημάτων που αντιστοιχεί στο 16% της αγοράς) και αναγνωρίζεται ως εταιρεία με ιδιαίτερα υψηλά στάνταρτ ποιότητας ενώ εφαρμόζει πολιτική για μηδενικές ζημιές κατά την φορτοεκφόρτωση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν όλα τα λιμάνια της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία) και της Μέσης Ανατολής (ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία), στα οποία η ΝΥΚ δραστηριοποιείται, καθώς και εκπρόσωποι από τα κεντρικά γραφεία της Ιαπωνίας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις υποδομές του Car Terminal του Οργανισμού και παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΟΛΠ, εστιάζοντας στο Ro-Ro Terminal.

Να σημειωθεί ότι, στις 28 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού θα φιλοξενηθεί και το ετήσιο Maritime & Ports Working Group του ECG (European Car- Transport Group of Interest) – The Association of European Vehicle Logistics, με την υποστήριξη της Neptune Lines.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο