ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣτη Lamda Development το υπόλοιπο 50% της μαρίνας Φλοίσβου έναντι 12,4 εκατ. ευρώ

Στη Lamda Development το υπόλοιπο 50% της μαρίνας Φλοίσβου έναντι 12,4 εκατ. ευρώ

Σε συμφωνία με τον όμιλο Dogus προχώρησε η Lamda Development για την απόκτηση του υπολοίπου 50% της Lamda Dogus Investments, έναντι τιμήματος 12,4 εκατ. ευρώ, συναλλαγή που καθιστά την Lamda Development μοναδικό μέτοχο της εταιρείας που διαχειρίζεται τη μαρίνα Φλοίσβου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Lamda Developement SA την 23.01.2020 συμφώνησε να αποκτήσει από την εταιρεία D-Marinas B.V. του ομίλου DOGUS, το υπόλοιπο 50% των μετοχών της εταιρείας LAMDA DOGUS INVESTMENTS SA, η οποία, σήμερα, κατέχει ποσοστό 83,39% των μετοχών της  LAMDA Flisvos Holding ΑΕ, μετόχου κατά 77,23% της εταιρείας LAMDA Flisvos Marina ΑΕ που διαχειρίζεται τη μαρίνα Φλοίσβου.

Το αντίτιμο για την αγορά των εν λόγω μετοχών ανέρχεται σε 12.393.000 ευρώ και η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α’ τριμήνου του 2020, δεδομένου ότι δεν εκκρεμούν κανονιστικές ή άλλες διοικητικές εγκρίσεις.

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, η Lamda Development καθίσταται ο μοναδικός μέτοχος της Lamda Doğuş Investments SA, ελέγχοντας πλήρως την Lamda Flisvos Marina ΑΕ».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο