ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣτον Παναγιώτη Τσώνη το «πηδάλιο» του Οργανισμού Λιμένος Πατρών

Στον Παναγιώτη Τσώνη το «πηδάλιο» του Οργανισμού Λιμένος Πατρών

Συνεχίζεται η στελέχωση των περιφερειακών λιμένων, κυριότητας ΤΑΙΠΕΔ, με το λιμάνι της Πάτρας να παίρνει σειρά.

Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας (ΟΛΠΑ) αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τσώνης, ο οποίος θα συνεπικουρείται από την Ερασμία Κάνιστρα, πρόεδρο.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, ο κ. Τσώνης τόνισε ότι η νέα διοίκηση του ΟΛΠΑ θα συνεργαστεί με τους φορείς της Πάτρας, προκειμένου το λιμάνι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να καταστεί σημαντικός πόλος για την τοπική, την περιφερειακή και την εθνική οικονομία και ανάπτυξη.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα είναι ανοικτή στην τοπική κοινωνία για να ακούσει όλες τις καλόπιστες προτάσεις που θα της υποβληθούν, και οι οποίες θα έχουν ως κοινό στόχο την βελτίωση της θέσης του λιμανιού έναντι του ανταγωνισμού, διατηρώντας όμως πάντα ένα φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο για τους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα η νέα διοίκηση θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής στο εθνικού ενδιαφέροντος λιμάνι της Πάτρας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο