ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣυλλυπητήρια υπ. Ναυτιλίας για το θάνατο του υποπλοίαρχου Κ. Παπαδόπουλου

Συλλυπητήρια υπ. Ναυτιλίας για το θάνατο του υποπλοίαρχου Κ. Παπαδόπουλου

Τα συλλυπητήριά του εκφράσει, σε μήνυμά του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης για τον αδόκητο χαμό του υποπλοίαρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Όπως τονίζει ο κ. Κουβέλης, «Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών Υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, με περισσότερες από 5.000 διασώσεις ανθρώπων από τη θάλασσα, είναι από εκείνα τα στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής που έδειξαν στην Ευρώπη πώς εννοεί η Ελλάδα τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της ισοτιμίας και της ειρήνης. Το Λιμενικό Σώμα είναι υπερήφανο για το άξιο στέλεχός του.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι από τα στελέχη που έδειξαν και ανέδειξαν την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και την εικόνα της Ελλάδας που μέσα από την οικονομική και κοινωνική κρίση, έμεινε πιστή στις ανθρωπιστικές αξίες του πολιτισμού της οι οποίες πρέπει να είναι και αξίες της Ευρώπης. Στην οικογένεια του εμβληματικού για το Αιγαίο υποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι το υπουργείο, με τις απαραίτητες ενέργειες, θα προβεί άμεσα στην οικονομική στήριξη της οικογένειας του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος και ιδιαίτερα των ανήλικων παιδιών του.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο