ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣυνεχίζεται για 4η εβδομάδα η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια από εργασία Σαββατοκύριακου και υπερωριών

Συνεχίζεται για 4η εβδομάδα η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια από εργασία Σαββατοκύριακου και υπερωριών

Συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα η αποχή των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας (Αλεξανδρούπολης – Βόλου – Ελευσίνας – Ηγουμενίτσας – Ηρακλείου – Καβάλας – Κέρκυρας – Λαυρίου – Πάτρας – Ραφήνας – Εύβοιας) από εργασία Σαββατοκύριακου και υπερωριών, καθώς δεν έχει υπογραφεί ακόμα η ΣΣΕ για το 2018.

Η ΟΜΥΛΕ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει «την αδιαφορία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη και όλης της κυβέρνησης», στην οποία απαντά «με ένταση της αγωνιστικής διάθεσης και με απόλυτη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις».

Η ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ

Η υπογραφή Σ.Σ.Ε για το τρέχον έτος του 2018 δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Παράλληλα, ζητήσαμε άμεση συνάντηση, τόσο με την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου με στόχο να παρέμβει και να εφαρμοστούν όσα περί απελευθέρωσης των Σ.Σ.Ε διακηρύττει, καθώς επίσης και με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για να ξεκαθαρίσει την θέση του υπουργείου του, σε σχέση με την άρνηση υπογραφής Σ.Σ.Ε των εργαζομένων στα λιμάνια, τα οποία μάλιστα οδεύουν προς ιδιωτικοποίηση.

Επίσης, ενημερώνουμε την «κοινή γνώμη», καθώς και τους χρήστες των Λιμανιών που δεν εξυπηρετούνται, πως τα λιμάνια δεν τα κλείνουν οι εργαζόμενοι, αλλά η κυβέρνηση με την άρνηση της να υπογράψει Σ.Σ.Ε.

Εμείς θα συνεχίσουμε την ΑΠΟΧΗ και θα εντείνουμε των αγώνα μας μέχρι να υπογραφεί η Σ.Σ.Ε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο