ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΥπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο ΟΛΘ. Στρατηγικοί πελάτες στη FYROM αυξάνουν τις εμπορικές σχέσεις τους με το λιμάνι

Υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο ΟΛΘ. Στρατηγικοί πελάτες στη FYROM αυξάνουν τις εμπορικές σχέσεις τους με το λιμάνι

Ως μια «αναμφίβολα θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), Σωτήρης Θεοφάνης, τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV 100), εξέφρασε την πεποίθηση ότι «όλη αυτή η κινητικότητα και η σταθερότητα στη Βαλκανική που σιγά σιγά επιτυγχάνεται, θα μας δώσει την ευχέρεια το λιμάνι να παίξει πραγματικά το ρόλο του».

«Η ομαλοποίηση των διμερών σχέσεων είναι κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα, οι πολύ καλές σε επιχειρηματικό επίπεδο σχέσεις που είχαμε, και ιστορικά αν θέλετε, σε συνθήκες δύσκολες, να διευρυνθούν και να γίνουν καλύτερες», υπογράμμισε ο κ. Θεοφάνης

Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχουν στρατηγικοί πελάτες στο χώρο της FYROM, οι οποίοι αυξάνουν σταδιακά, όχι κατ’ ανάγκη ως αποτέλεσμα, αλλά και με την προοπτική αυτής της συμφωνίας, την εμπορική τους σχέση με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο