ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΤέλη του 2022 η ολοκλήρωση του νέου terminal station κρουαζιερόπλοιων της MSC Cruises στο PortMiami

Τέλη του 2022 η ολοκλήρωση του νέου terminal station κρουαζιερόπλοιων της MSC Cruises στο PortMiami

Στην υπογραφή συμφωνίας για την επέκταση των δικαιωμάτων πρόσδεσης και την υπογραφή Memorandum of Understanding (MOU) για την κατασκευή νέου terminal station κρουαζιερόπλοιων AAA στο PortMiami των ΗΠΑ, προχώρησαν η MSC Cruises και η επαρχία Miami-Dade.

To PortMiami είναι το αποκλειστικό home-port της εταιρείας στις ΗΠΑ, ενώ η νέα συμφωνία επεκτείνει τα υπάρχοντα δικαιώματα πρόσδεσης των πλοίων της MSC Cruises εκτός Σαββάτου και κάθε Κυριακή.

Επιπλέον, ο νέος τερματικός σταθμός –που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2022– θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τα νέας γενιάς κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, MSC World Class, τα οποία βρίσκονται ακόμα υπό κατασκευή και θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς έως 7.000 επιβατών.

Προς το παρόν, το νέοκρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, MSC Seaside, εκτελεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Καραϊβική αναχωρώντας από το PortMiami και το νέο τερματικό σταθμό F.

Το MSC Divina εκτελεί εποχιακές κρουαζιέρες στην Καραϊβική, από Οκτώβριο ως Μάρτιο, ενώ το MSC Armonia τον Δεκέμβριο του 2018 θα συμπληρώσει το στόλο της MSC Cruises, με βάση τη Βόρεια Αμερική, εκτελώντας κρουαζιέρες στην Κούβα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επιπλέον, από το Νοέμβριο 2019, το MSC Meraviglia με μεικτή χωρητικότητα 171,598 GRT και δυνατότητα να μεταφέρει 5.714 επιβάτες κρουαζιέρας, θα είναι το τέταρτο πλοίο της εταιρείας που θα αναχωρεί από το PortMiami.

«Επενδύωντας στο PortMiami ενισχύεται η θέση της επαρχίας Miami-Dade ως παγκόσμιου τουριστικού προορισμού» ανακοίνωσε ο δήμαρχος της επαρχίας Miami-Dade, Carlos A. Gimenez.

Ο ίδιος συμπληρώνει ότι «η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού κρουαζιερόπλοιων ΑAA ο οποίος θα παρέχει τη δυνατότητα πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων που μεταφέρουν έως 7.000 επιβάτες, αντιπροσωπεύει χιλιάδες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για την κοινότητά μας. Είμαστε ευγνώμονες στην MSC Cruises για την συνεχιζόμενη συνεργασία».

«Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η δέσμευση της  MSC Cruises απέναντι στο PortMiami και στην επαρχία Miami-Dade», ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Τουριστικής Ανάπτυξης της επαρχίας Miami-Dade, Rebeca Sosa.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο