ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΤέσσερις ομάδες εργασίας συνέστησε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

Τέσσερις ομάδες εργασίας συνέστησε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

Τέσσερις ομάδες εργασίας με αντικείμενο α) υποδομές-αναδομές, β) εμπορικά θέματα- προοπτικές προώθησης και προβολής, γ) διεθνής ναυτιλιακή πολιτική-θεσμοί-οργανισμοί και δ)υποστηρικτικές υπηρεσίες αποφάσισε να συστήσει η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας στη 2η συνεδρίασή της, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι ομάδες εργασίας θα είναι ευέλικτα σχήματα που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων της Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό, η Ε.Σ.Ε.Κ. συζήτησε και αποφάσισε η στελέχωση των ομάδων εργασίας να γίνει από μέλη της Επιτροπής, καθώς και από ειδικούς στα θέματα ενδιαφέροντος, ενώ όρισε και τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων αυτών.

Προκειμένου να γίνει δυνατή η αντιμετώπιση των άμεσων θεμάτων της κρουαζιέρας, αποφασίστηκε χρονοδιάγραμμα δράσης και προτεραιοποίηση των ζητημάτων που θα συζητήσει η κάθε ομάδα.

Οι ομάδες εργασίας θα συγκληθούν και θα λειτουργήσουν άμεσα, προκειμένου να προχωρήσουν στην επεξεργασία των θεμάτων που κρίνονται ως άμεσης προτεραιότητας, ώστε να υποβληθούν οι σχετικές εισηγήσεις στην επόμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο