ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΓια την συνεισφορά της στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην αν. Μεσόγειο βραβεύθηκε η Celestyal Cruises

Για την συνεισφορά της στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην αν. Μεσόγειο βραβεύθηκε η Celestyal Cruises

Αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο, η Celestyal Cruises βραβεύθηκε στα Mare Nostrum Awards, λαμβάνοντας βραβείο στην κατηγορία «Η Εταιρεία Κρουαζιέρας με τη Μεγαλύτερη Δέσμευση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της, όσο και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας της περιοχής.

Η εταιρεία ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες τουρισμού, στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο Salone di Rappresentanza del Comune της Γένοβα, στην Ιταλία, στις 25 Ιουνίου, και η οποία είχε ως στόχο να αναδείξει, μέσα από διαφορετικές κατηγορίες, τις εταιρείες που εργάζονται ανελλιπώς για την προώθηση του κλάδου.

Τα βραβεία συγκέντρωσαν μέλη από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας, ανάμεσα στα οποία βρέθηκαν τα μέλη της MedCruise και οι συνεργάτες της, οι τοπικές αρχές της περιοχής και εκπρόσωποι του Διεθνούς Τύπου.

Ο κάπτεν Βασίλης Γκάζικας, διευθυντής Ναυτιλιακού τμήματος της Celestyal Cruises και ο Airam Díaz Pastor, πρόεδρος της MedCruise.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και είμαστε ευτυχείς που η Celestyal Cruises διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πράγματι, στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή, έχουμε επεκτείνει τα δρομολόγιά μας με νέες κρουαζιέρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται πολλά λιμάνια-μέλη της MedCruise, όπως η Κωνσταντινούπολη, η Αίγυπτος, η Κύπρος, το Ισραήλ, καθώς και αρκετοί δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί, που μας δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την επέκταση της τουριστικής περιόδου 365 ημέρες το χρόνο, σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Να σημειωθεί ότι, τα Mare Nostrum Awards 2019, αποτελούνται από διαφορετικές κατηγορίες, με διαφορετικές κριτικές επιτροπές για την κάθε μια, οι οποίες απαρτίζονται από ειδικούς της κρουαζιέρας. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν βασίστηκαν στη γνώμη των μελών της κριτικής επιτροπής και άλλα και στην πορεία της κάθε εταιρείας.

Η τελετή απονομής των βραβείων ξεκίνησε με ομιλίες των τοπικών αρχών, όπως του Stefano Balleari, αντιδημάρχου της Γένοβας, του Andrea Benveduti, συμβούλου Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης για τη Λιγουρία, της Marina Mondi, διευθύντριας Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Αρχής Λιμένων της Δυτικής Λιγουρίας και της Doriana Rodino, συμβούλου Πολιτισμού του Citu της Σαβόνα.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της MedCruise, ο Airam Díaz Pastor, απευθύνθηκε στο κοινό και χαιρέτησε τον εκλιπόντα Fabio Capocaccia, πρώην πρόεδρο της MedCruise (1997-2002), ενώ τα βραβεία απονεμήθηκαν από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της MedCruise και του προέδρου της.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο