ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΓια την επέκταση του 6ου προβλήτα και το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού του ΟΛΘ ενημερώθηκε ο Ευ. Κυριαζόπουλος

Για την επέκταση του 6ου προβλήτα και το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού του ΟΛΘ ενημερώθηκε ο Ευ. Κυριαζόπουλος

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο Διοίκησης της “Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης” (ΟΛΘ Α.Ε.).

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο εκτελεστικός πρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιος Λιάγκος, ο διευθύνων σύμβουλος – γενικός εκτελεστικός διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε, Franco Nicola Cupolo, ο γενικός διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού, ενημέρωσαν διεξοδικά τον γενικό γραμματέα για το επενδυτικό πλάνο και την πρόοδο των έργων υποδομής που έχουν ήδη δρομολογηθεί, με επίκεντρο το έργο της επέκτασης του 6ου Προβλήτα, καθώς και για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ο κ. Κυριαζόπουλος επισήμανε την κομβική θέση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ως θαλάσσια πύλη των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τη σημασία της ολοκλήρωσης των έργων υποδομής και διασύνδεσης, με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του λιμένα Θεσσαλονίκης ως κόμβος συνδυασμένων μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας παράλληλα ένα πόλο οικονομικής ανάπτυξης με πολλαπλά οφέλη, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο