ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ7ημερη κρουαζιέρα, με τιμές από 250 ευρώ, σε Πειραιά, Μύκονο, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο και Κουσάντασι από την MSC Cruises

7ημερη κρουαζιέρα, με τιμές από 250 ευρώ, σε Πειραιά, Μύκονο, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο και Κουσάντασι από την MSC Cruises

Τα αναπτυξιακά πλάνα της για την Ελλάδα και τον Πειραιά παρουσίασε, σήμερα, η MSC Cruises.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιεί, από το 2021, το λιμάνι του Πειραιά ως κύριο λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασης (homeport) από το Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica θα πραγματοποιεί 7ημερη κρουαζιέρα από Πειραιά για τα λιμάνια της Μυκόνου, Χάιφας, Λεμεσού, Ρόδου και Κουσάντασι, με επιστροφή στον Πειραιά.

Ο Angelo Capurro, εκτελεστικός διευθυντής της MSC Cruises δήλωσε: «Από τότε που επιβιβάσαμε για πρώτη φορά τους επιβάτες μας από την Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά.

Η σχέση με την ελληνική κοινότητα ταξιδιωτικών πρακτορείων έχει αναπτυχθεί με τόσο θετικό ρυθμό, ώστε να μπορούμε να προσβλέπουμε σε συνεργασία για ένα πολυάσχολο καλοκαίρι του 2021, όταν ο Πειραιάς θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της ανατολικής Μεσογείου με το σύνολο των επιβατών να επιβιβάζονται εκεί για πρώτη φορά».

Όπως ανέφερε, για την MSC Cruises η αύξηση επιβατών σε Ελλάδα και Κύπρο ανήλθε στο 31% το 2017, στο 72% το 2018 και στο 20% το 2019..

Όσο αφορά στο στόλο της εταιρείας, ο executive director της MSC Cruises ανέφερε ότι την περίοδο 2003 – 2013 ναυπηγήθηκαν 12 κρουαζιερόπλοια, ενώ την ερχόμενη δεκαετία 2017-2027 τα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα ανέλθουν σε 17, με συνολικές επενδύσεις 13,6 δις ευρώ.

Φ. Φωτ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο