ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑTο νεότερο πλοίο του στόλου της, χωρητικότητας 3.660 επισκεπτών, παρέλαβε η Princess Cruises

Tο νεότερο πλοίο του στόλου της, χωρητικότητας 3.660 επισκεπτών, παρέλαβε η Princess Cruises

Tο νεότερο πλοίο του στόλου της, το Sky Princess, με χωρητικότητα 3.660 επισκέπτες, παρέλαβε η Princess Cruises.

Το πλοίο αποτελεί το 18ο του στόλου της εταιρείας και παραδόθηκε σε επίσημη τελετή στο ναυπηγείο Fincantieri στην Ιταλία.

Το σκάφος των 143.000 τόνων είναι το πρώτο πλοίο της Princess MedallionClass. Διαθέτει εξελιγμένη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στα τρία αδελφικά του πλοία: Royal Princess, Regal Princess και Majestic Princess.

Το Sky Princess διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα είναι περιληφθούν και στο επόμενο πλοίο της εταιρείας, το Enchanted Princess, το οποίο ξεκινά από το Southampton, τον Ιούνιο του 2020 και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Μεσόγειο το καλοκαίρι 2020 από τα λιμάνια του Πειραιά, της Βαρκελώνης και της Ρώμης.

Το παρθενικό ταξίδι του Sky Princess είναι μια κρουαζιέρα 7ήμερη στην Μεσόγειο & Αδριατική που ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου από τον Πειραιά. Θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες στην Μεσόγειο για περιορισμένο αριθμό αναχωρήσεων και ύστερα θα αναχωρήσει για Καραϊβική όπου θα συνεχίσει για τον χειμώνα 2019-2020.

Το καλοκαίρι 2020 θα πραγματοποιεί την 11ήμερη κρουαζιέρα στην Βαλτική με αναχωρήσεις από Κοπεγχάγη και με ένα δρομολόγιο που περιλαμβάνει πολλές πόλεις της Βαλτικής συμπεριλαμβανομένης της Αγ. Πετρούπολης με διανυκτέρευση ώστε οι επιβάτες να την απολαύσουν.

Να σημειωθεί ότι, ο στόλος Princess Cruises θα συνεχίσει να επεκτείνεται με την έναρξη του Enchanted Princess και τριών επιπλέον πλοίων που θα είναι έτοιμα το 2021, το 2023 και το 2025.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο