ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνασυγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ. Η νέα σύνθεση

Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ. Η νέα σύνθεση

Μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, Αντώνη Λεούση, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου.

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Ριχάρδος Λαμπίρης κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), μοναδικού μετόχου του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Λαμπίρης γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Sussex και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MSc. in Project Management από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Είναι επίσης κάτοχος MSc. in International Trade, Transport and Finance από το City University της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εργαστεί ως μηχανολόγος στην Rockwell Golde και έχει μακρά εμπειρία στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική καλύπτοντας τόσο τις αγορές της Ελλάδας όσο και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε οργανισμούς όπως η EFG Telesis Finance και η HSBC Bank plc. Από το 2006 διετέλεσε, μεταξύ άλλων, επικεφαλής του τμήματος Εξαγορών και Συγχωνεύσεων της HSBC Bank plc για την Ελλάδα και Κύπρο, με έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις.

Η νέα σύνδεση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ έως ως εξής:

  1. Ευαγγελία Τσιτσογιαννοπούλου, πρόεδρος
  2. Ριχάρδος Λαμπίρης, διευθύνων σύμβουλος και μέλος
  3. Άγγελος Βλάχος, Μη εκτελεστικό μέλος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο