ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΟ Γ. Πουλόπουλος αναλαμβάνει νέος Οικονομικός Διευθυντής της Ελλάκτωρ

Ο Γ. Πουλόπουλος αναλαμβάνει νέος Οικονομικός Διευθυντής της Ελλάκτωρ

Ο Γιώργος Πουλόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του οικονομικού διευθυντή του ομίλου της Ελλάκτωρ, διαδεχόμενος τον Μάνο Χρηστέα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον όμιλο.

Ο κ. Πουλόπουλος διαθέτει 25ετή τραπεζική εμπειρία, έχοντας διατελέσει στην Τράπεζα Πειραιώς, μεταξύ άλλων, διευθύνων σύμβουλος & πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ιούνιος 2016 – Απρίλιος 2017), αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής & COO (Μάιος 2017 – Δεκέμβριος 2018) και ανώτερος γενικός διευθυντής &  CFO ομίλου (Μάρτιος 2010 – Ιούνιος 2016).

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MBA από το Henley Management College στο Λονδίνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, αναφερόμενος στην ανάληψη του ρόλου του Group CFO της Ελλάκτωρ, δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάνο Χρηστέα για τη συνεργασία και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία. Παράλληλα, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γιώργο Πουλόπουλο στην Ελλάκτωρ, προσβλέποντας σε μία δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία.

Ο όμιλος έχει διανύσει τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια μια μακρά και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή, αφήνοντας πιστεύω τις πιο δύσκολες ημέρες πίσω του. Ευελπιστώ ότι με την πλούσια χρηματοοικονομική αλλά και διοικητική εμπειρία του Γιώργου, η Ελλάκτωρ θα επιταχύνει την πορεία της προς την επιστροφή στην κερδοφορία και την προσφορά αξίας στους μετόχους της».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο