ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Ρ. Λαμπίρης νέος διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ

Ο Ρ. Λαμπίρης νέος διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ

Ο Ριχάρδος Αντώνιος Λαμπίρης αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μετά την παραίτηση του Αντωνίου Λεούση.

Την αποδοχή της παραίτησης – για προσωπικούς λόγους – του κ. Λεούση ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ).

 

Ο κ. Λαμπίρης γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Sussex και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MSc. in Project Management από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Είναι επίσης κάτοχος MSc. in International Trade, Transport and Finance από το City University στην Μεγάλη Βρετανία.

Έχει εργαστεί ως μηχανολόγος στην Rockwell Golde και έχει μακρά εμπειρία στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική καλύπτοντας τόσο τις αγορές της Ελλάδος όσο και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε οργανισμούς όπως η EFG Telesis Finance και η HSBC Bank plc. Από το 2006 διετέλεσε, μεταξύ άλλων, επικεφαλής του τμήματος Εξαγορών και Συγχωνεύσεων της HSBC Bank plc για την Ελλάδα και Κύπρο, με έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο