ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠ. Θωμόπουλος: Επιτακτική ανάγκη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας

Π. Θωμόπουλος: Επιτακτική ανάγκη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας

«H μεταστροφή της οικονομίας προϋποθέτει την αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών, οι οποίες είναι βαθιά ριζωμένες στην αγορά. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και να προωθήσουμε τον τεχνολογικό, ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής Οικονομίας».

Αυτά ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Παναγιώτης Θωμόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση για τη βράβευση των 10 επικρατέστερων προτάσεων, με τις οποίες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά, η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds, για τη στήριξη και ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

«Για την Εθνική Τράπεζα, η στήριξη των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, τόσο για τη δική μας ενδοεπιχειρησιακή οργάνωση, την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών και την ανταγωνιστικότητά μας στον τραπεζικό κλάδο, όσο και για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής Οικονομίας.

Στηρίζουμε την καινοτόμο επιχειρηματικότητα μέσα από τον διαγωνισμό και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων NBG Business Seeds. Στόχος μας είναι να δώσουμε σ’ αυτούς τους νέους επιχειρηματίες τη βοήθεια που χρειάζονται για να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την επιχειρηματικότητά τους σε σωστή κατεύθυνση και με στέρεες βάσεις, ανέφερε ο κ. Θωμόπουλος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο