ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε διαβούλευση το σχέδιο για την αξιολόγηση της ΑΑΔΕ ως τις 6/10

Σε διαβούλευση το σχέδιο για την αξιολόγηση της ΑΑΔΕ ως τις 6/10

Το σχέδιο για την εφάπαξ αξιολόγηση του προσωπικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έθεσε σε διαβούλευση ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής.

Ο ίδιος καλεί με επιστολή του τους εργαζόμενους να καταθέσουν την απόψεις τους και να συμμετέχουν στο διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν το νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Όπως επισημαίνει ο κ. Πιτσιλής, το νέο σύστημα δεν οδηγεί σε μείωση των σημερινών αποδοχών των εργαζομένων αλλά αποσκοπεί στο να εξασφαλίσει ότι οι αποδοχές θα διαμορφώνονται όχι μόνο με βάση τα τυπικά προσόντα και τα χρόνια υπηρεσίας, αλλά και με βάση το έργο που ο καθένας παράγει στη θέση εργασίας που βρίσκεται.

Το σχέδιο κανονιστικής απόφασης για την ειδική εφάπαξ αξιολόγηση, υποχρέωση που προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο της Αρχής, καθώς και τα Περιγράμματα θέσης Εργασίας της ΑΑΔΕ θα βρίσκεται σε διαβούλευση μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Η ΑΑΔΕ καλεί όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα παραπάνω στο axiologisi@aade.gr

Θα ακολουθήσει διάλογος με το προσωπικό της ΑΑΔΕ για όλα τα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν στο νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, στη βάση των σχεδίων, που ετοιμάζονται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Αρχής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο