ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣτις 20 πιο «Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας» κατατάσσεται η Attica Group

Στις 20 πιο «Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας» κατατάσσεται η Attica Group

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, & Hellenic Seaways, ανακοίνωσε τη διάκρισή της στις 20 πιο «Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας 2018» («Most Admired Companies 2018»), βάσει της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης που πραγματοποιείται από το περιοδικό FORTUNE, σε συνεργασία με την KPMG.

Για την κατάρτιση της λίστας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 300 εταιρείες, ενώ ψήφισαν πάνω από 1.700 κορυφαία στελέχη, επιλέγοντας τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου τους, µε γνώμονα τα εννέα κριτήρια της αμερικάνικης έκδοσης του Fortune.

Όπως σημειώνεται, «η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς, με γνώμονα κριτήρια όπως η καινοτομία, η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, η οικονομική ευρωστία, η μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία, η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και το πλήθος δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας του ομίλου, έρχεται να επιβραβεύσει την μέχρι τώρα ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχειρηματική πορεία της Attica Group.

Η εταιρεία πιστή στις αξίες της και στο όραμά της, συνεχίζει την προσπάθειά της για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους μετόχους και τους εργαζόμενους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την επιχειρηματική της επιτυχία».

Υπενθυμίζεται ότι, η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν μεταφορικές υπηρεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο