ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙBusiness Day στην Ολυμπία Οδό

Business Day στην Ολυμπία Οδό

Η Ολυμπία Οδός συμμετείχε φέτος στα “Business Days”, στο πλαίσιο του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που συντονίζει ο καθ. Ιορδάνης Λαδόπουλος (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/ ΑΣΟΕΕ), διοργανώνοντας μια ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών και απόφοιτων διαφόρων Πανεπιστημίων στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της.

Πάνω από 30 φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί από το ΕΜΠ, σχολές Οικονομικών κ.ά. συμμετείχαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα του Έργου Παραχώρησης από τους διευθυντές των τμημάτων, να συνομιλήσουν μαζί τους σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και να επισκεφθούν το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη Βλυχάδα Μεγάρων και μια γέφυρα στο υφιστάμενο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, που πρόκειται να ανακατασκευαστεί στο πλαίσιο του προγράμματος βαριάς συντήρησης του αυτοκινητόδρομου.

Προηγουμένως, στο πλαίσιο του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, δρ. Παναγιώτης Παπανικόλας, είχε μοιραστεί με περισσότερους από 400 φοιτητές τα στάδια, τις προκλήσεις και εμπειρίες της επαγγελματικής του πορείας στο πάνελ με θέμα «Συζήτηση με πέντε Διευθύνοντες Συμβούλους: η πορεία προς την επαγγελματική επιτυχία».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο