ΑρχικήΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕξ αποστάσεως παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της TÜV Hellas

Εξ αποστάσεως παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της TÜV Hellas

H TÜV Hellas (TÜV NORD), παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορωνοϊό (Covid-19), ανακοινώνει ότι τα σεμινάρια που πραγματοποιεί και μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος, μπορούν να υλοποιούνται και εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (E-learning).

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, μέσω χρήσης Διαδικτύου και τηλεδιάσκεψης.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τον Εισηγητή και την παρουσίαση του, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να  υποβάλλουν ερωτήσεις, όπως ακριβώς θα έκαναν και στην περίπτωση της δια ζώσης παρακολούθησης.

Η ύλη και η διάρκεια των σεμιναρίων παραμένει η ίδια και με την ολοκλήρωσή τους,  όλοι οι συμμετέχοντες (είτε με φυσική παρουσία είτε εξ’αποστάσεως), λαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Ως Φορέας Πιστοποίησης, η TÜV Hellas (TÜV NORD) σημειώνει ότι εγγυάται ότι θα παραμείνει αρωγός σε όλους τους συνεργάτες της, «προκειμένου να τους διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό και όσο διαρκεί η ιδιαίτερης αυτή συγκυρία. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε όλους τους χώρους εργασίας του Οργανισμού μας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο