ΑρχικήΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ200 νέοι ταχυφορτιστές, στις ΗΠΑ, από Nissan και EVgo

200 νέοι ταχυφορτιστές, στις ΗΠΑ, από Nissan και EVgo

Η Nissan και η EVgo επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα (EVs), με την εγκατάσταση 200 ταχυφορτιστών συνεχούς ρεύματος (DCFC), στις ΗΠΑ.

Κάθε ένας από αυτούς είναι σε θέση να προσφέρει 100kW και διαθέτει τόσο CHAdeMO όσο CCS σύνδεση, ώστε να μπορούν να φορτίσουν τα περισσότερα EVs.

«Η Nissan είναι περήφανη που συνεργάζεται με την EVgo για να κατασκευάσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο ταχείας φόρτισης EV στις ΗΠΑ», δήλωσε ο Aditya Jairaj, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ των EVs, της Nissan North America Inc.

Η κοινή επένδυση των Nissan και EVgo βασίζεται σε ένα 6ετές πλάνο συνεργασίας μεταξύ των δύο «παικτών». Από το 2010, η Nissan έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 2.000 ταχυφορτιστές σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα σε απόσταση 15 λεπτών από ένα ταχυφορτιστή της EVgo, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη Nissan κατά μήκος του δρόμου I-95 στην Ανατολική Ακτή, αλλά και του δρόμου DRIVEtheARC στην Καλιφόρνια, που εκτείνεται από το Monterey έως την Λίμνη Tahoe.

Τέλος, να σημειωθεί ότι Nissan και EVgo θα προχωρήσουν σε ένα κοινό πρόγραμμα μάρκετινγκ για να βοηθήσουν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των οδηγών στις ΗΠΑ, αναφορικά με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο