ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΑύξηση 66% στα καθαρά κέρδη, α’ εξαμήνου, της Alstom. Διατήρηση των οικονομικών στόχων του 2020

Αύξηση 66% στα καθαρά κέρδη, α’ εξαμήνου, της Alstom. Διατήρηση των οικονομικών στόχων του 2020

Για αύξηση των καθαρών κερδών α’ εξαμήνου του έτους και για διατήρηση των οικονομικών στόχων του 2020 κάνει λόγο η γαλλική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής και συντήρησης τρένων και σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού Alstom.

Σύμφωνα με το Reuters, τα καθαρά κέρδη, κατά το α’ εξάμηνο του 2017, σημείωσαν άνοδο της τάξης του 66,4%, φτάνοντας τα 213 εκατ. ευρώ, έναντι 128 εκατ. πριν από ένα χρόνο.

Αντίστοιχα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα 3,76 δισ. ευρώ ,έναντι  3,57 δισ. πέρυσι.

Σε επίπεδο παραγγελιών, η Alstom ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί παραγγελίες αξίας 3,17 δισ., στη διάρκεια του α’ εξαμήνου, σημειώνοντας πτώση 49%, σε σχέση με το 2016.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Henri Poupart-Lafarge, η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά επίτευξης των στόχων του 2020 για την αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά 5% σε ετήσια βάση και του περιθωρίου προ φόρων και τόκων κατά 7% ως το 2020.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Alstom και η γερμανική Siemens κατέληξαν σε συμφωνία για τη συγχώνευση των σιδηροδρομικών τους δραστηριοτήτων, δημιουργώντας έναν ευρωπαϊκό κολοσσό ικανό να ανταγωνιστεί την κρατική κινεζική εταιρεία CRRC.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο