ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΈκπτωση 30% στις τιμές των σιδηροδρομικών εισιτηρίων για τις εκλογές

Έκπτωση 30% στις τιμές των σιδηροδρομικών εισιτηρίων για τις εκλογές

Για να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της 26ης Μαΐου, για την ανάδειξη μελών στο Ευρωκοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.

Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 23 έως και 29 Μαΐου.

Στην περίπτωση επαναληπτικών δημοτικών εκλογών η έκπτωση αυτή θα ισχύσει και για ταξίδια που πραγματοποιούνται έως και 4 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη έκπτωση δεν θα παρέχεται για τις μετακινήσεις στην Προαστιακή γραμμή της Αθήνας και της διαδρομής Πάτρα-Ρίο.

Τέλος, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στους επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (π.χ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) εφαρμόζεται κατά περίπτωση ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο