ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΈως την Παρασκευή 19 Μαΐου η πρώτη εκτίμηση του πορίσματος για τον εκτροχιασμό

Έως την Παρασκευή 19 Μαΐου η πρώτη εκτίμηση του πορίσματος για τον εκτροχιασμό

Έως την Παρασκευή 19 Μαΐου θα παραδοθεί, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η πρώτη εκτίμηση του πορίσματος για τον εκτροχιασμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Άδενδρο, με τραγικό απολογισμό (μέχρι στιγμής) τρεις νεκρούς.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, υπό τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών & Μεταφορών Αθ. Βούρδα, στα γραφεία του ΟΣΕ, με τη συμμετοχή των διοικήσεων ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ για τη διερεύνηση του χθεσινού τραγικού συμβάντος.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε, η συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής, η οποία θα παραδώσει, έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, την πρώτη εκτίμηση του πορίσματος.

Η Επιτροπή ξεκινά το έργο της από σήμερα, παραλαμβάνοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.

Επίσης, στο σημείο του τραγικού συμβάντος, βρίσκονται οι διευθύνοντες σύμβουλοι ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ και σήμερα το βράδυ θα ενημερώσουν και την Επιτροπή και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του δ.σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φ. Τσαλίδη (το video από τα Σιδηροδρομικά Νέα):

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζοντε οι κλειδουχεοι σε αυτην την χωρα οταν οι γραμμεσ εχουν ανακαινιστει σε σημεια και υπαρχουν αυτοματα συστηματα αλλαγων την κλειδιων? Ποις θα μας απαντησει γαι την ασφαλεια του δυκτιου και τι γινετε στο να αλαχτουν τα κλειδια με αυτοματα συστηματα?

    18 Μαΐου, 2017

Αφήστε ένα σχόλιο