ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΑυστριακοί Σιδηρόδρομοι (ΟΒΒ) – Goldair εισέρχονται και στις επιβατικές σιδηροδρομικές μεταφορές

Αυστριακοί Σιδηρόδρομοι (ΟΒΒ) – Goldair εισέρχονται και στις επιβατικές σιδηροδρομικές μεταφορές

Αυστριακοί Σιδηρόδρομοι (ΟΒΒ) – Goldair, μετά την είσοδό τους στις εγχώριες εμπορευματικές μεταφορές, αποφάσισαν να εισέλθουν και στις επιβατικές.

Την είσοδο της κοινοπραξίας στις επιβατικές σιδηροδρομικές μεταφορές προανήγγειλε χθες, σε εκδήλωση της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Rail Cargo Logistics Goldair Ζακ Κισέογλου (στη σχετική φωτογραφία χαιρετά την πρόεδρο της ΡΑΣ).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Στόχος της εταιρείας είναι η δραστηριοποίηση της, πιθανότατα το 2020, με αυστριακά επιβατικά τρένα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνή δρομολόγια, όπως Αθήνα – Βιέννη.

Η κοινοπραξία περιμένει την ολοκλήρωση των έργων στο δίκτυο και την “ωρίμανση” της Rail Cargo Logistics Goldair, ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα που είναι η δραστηριοποίηση στις επιβατικές μεταφορές.

Η ανωτέρω εξέλιξη σηματοδοτεί την ένταση του ανταγωνισμού στις σιδηροδρομικές επιβατικές μεταφορές, τις οποίες μονοπωλεί η (ιταλική πλέον) ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πλην της γραμμής προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, η οποία εξυπηρετείται και από την ΣΤΑΣΥ.

Φ. Φωτ.   

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο