ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΔιημερίδα από τη ΡΑΣ, για το 4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο, στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Διημερίδα από τη ΡΑΣ, για το 4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο, στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ.), υπό την αιγίδα του υπουργείου Μεταφορών και με τη συμμετοχή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ERA), διοργανώνει στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2018, διημερίδα, με θέμα «4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο: Νέα εποχή – Προκλήσεις – Προοπτικές».

Σκοπός είναι η ενημέρωση και η διάδοση πληροφοριών σχετικά με τις απαιτήσεις, τους νέους ρόλους και τις αλλαγές που θα επιφέρει η εφαρμογή του τεχνικού πυλώνα και του πυλώνα αγοράς του 4ου Σιδηροδρομικού Πακέτου (4o ΣΠ).

Στη διημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, εκπρόσωποι των Υπουργείων Μεταφορών και των Εθνικών Αρχών Ασφάλειας για τους Σιδηροδρόμους της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, καθώς και εκπρόσωποι των Οργανισμών & Φορέων του σιδηροδρομικού τομέα της χώρας μας.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη αντίστοιχη μετάφραση.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ, στο Εμπορευματικό Κέντρο Θριασίου Πεδίου, στον Ασπρόπυργο Αττικής και συγκεκριμένα στο Κτίριο Διοίκησης (Κτίριο 8 – Κόκκινο).

Στο link που ακολουθεί επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα της Διημερίδας: ΡΑΣ_Agenda

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο