ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕντός του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η κατασκευή ανισόπεδων διαβάσεων στη Ν. Μενεμένη

Εντός του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η κατασκευή ανισόπεδων διαβάσεων στη Ν. Μενεμένη

Η κατασκευή των ανισόπεδων διαβάσεων στην Ν. Μενεμένη ολοκληρώνεται, εντός του α’ 15ημέρου του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ΕΡΓΟΣΕ.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατάργηση της Ισόπεδης Διάβασης Οδού Αγ. Παρασκευής με την κατασκευή δύο  Ανισοπέδων Διαβάσεων, ήτοι, της Κάτω Διάβασης Πεζών και της Κάτω Διάβασης Οχημάτων σε γειτονικές χιλιομετρικές θέσεις.

Το έργο συμπληρώνεται με αποκατάσταση φυσικού τοπίου, ώστε να βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των γειτονικών συνοικιών.

Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή τόσο της σιδηροδρομικής όσο και της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών, ταυτοχρόνως δε αποκαθιστά την συνέχεια του αστικού ιστού της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης.

Το έργο ολοκληρώνεται με ενιαία Σύμβαση (Αριθμός Σύμβασης ΕΡΓΟΣΕ 698/16), η διαχείριση της οποίας λαμβάνει υπ’ όψιν όλες τις παραμέτρους για την επιτυχή ολοκλήρωση του συνολικού έργου.

Σύμφωνα με την ΕΡΓΟΣΕ, η παράδοση του έργου στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα συμβάλλει στην βελτίωση των συγκοινωνιακών συνθηκών της πόλης καθώς και στην αύξηση της ασφάλειας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο