ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕξατομικευμένη υπηρεσία για στελέχη επιχειρήσεων εγκαινίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Εξατομικευμένη υπηρεσία για στελέχη επιχειρήσεων εγκαινίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία εξειδικευμένων – εξατομικευμένων δρομολογίων Αθήνα – Θεσσαλονίκη / Θεσσαλονίκη – Αθήνα  για στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της έναρξης του προγράμματος εξειδικευμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις, 300 στελέχη πολυεθνικής εταιρείας (η οποία δραστηριοποιείται σε τεχνολογίες αιχμής) είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις 18.10 από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, με επιστροφή στις 20.10, σε 4 ώρες, με το Intercity Express.

«Η παραπάνω, ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία παρέχεται πλέον από την εταιρεία σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να απολαύσουν την εμπειρία του σιδηροδρομικού ταξιδιού.

Τα ταξίδια αυτά εκτελούνται με την σύγχρονη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Intercity Express, που προσφέρει μεταξύ άλλων αναβαθμισμένες υπηρεσίες τεχνολογίας, διανομή ημερήσιου τύπου, catering, δωρεάν διάθεση σετ προϊόντων περιποίησης σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη κ.α.», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας/εξωτερικών σχέσεων στο mail: m.nassopoulou@trainose.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο