ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΕπαναπιστοποιήθηκε κατά 9001:2015 η ΕΡΓΟΣΕ

Επαναπιστοποιήθηκε κατά 9001:2015 η ΕΡΓΟΣΕ

Πιστοποιητικό συμμόρφωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, έλαβε η ΕΡΓΟΣΕ από το φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει από το 2002 πιστοποιημένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, κατά το πρότυπο ISO 9001, αναφορικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων (ή Μη) έργων που αφορούν στον προγραμματισμό, στις μελέτες, στην παροχή υπηρεσιών, στις προμήθειες και στις κατασκευές σιδηροδρομικών έργων.

Η απονομή των Πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε από το διευθύνοντα σύμβουλο της TÜV HELLAS (TÜV NORD) Σάββα Πελτέκη, παρουσία και του Γιάννη Οικονομίδη, διευθυντή Πιστοποίησης σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ, με τη συμμετοχή της διοίκησης της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Χρ. Διονέλης με δήλωσή του τόνισε ότι «… η παρούσα εταιρική επαναπιστοπoίηση, με το πρότυπο 9001:2015, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της διοίκησης στην Αποτελεσματική Διαχείριση Ποιότητας στα έργα που αναλαμβάνει και στην υλοποίηση του οράματός της να αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία διοίκησης και διαχείρισης σιδηροδρομικών και άλλων μεγάλων έργων συγχρηματοδοτούμενων ή μη, στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο