ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΗ ΕΡΓΟΣΕ υπέγραψε σύμβαση για την ολοκλήρωση του τμήματος Πολύκαστρο – Ειδομένη

Η ΕΡΓΟΣΕ υπέγραψε σύμβαση για την ολοκλήρωση του τμήματος Πολύκαστρο – Ειδομένη

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου: «Ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών Υποδομής της Νέας Χάραξης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο – Ειδομένη, από Χ.Θ.52+262,00 έως Χ.Θ.72+858,91, κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Πολυκάστρου και της Σιδηροδρομικής Στάσης Μικρού Δάσους καθώς και επεμβάσεις επί των κτιριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου Σιδηρ. Σταθμού Ειδομένης».

Η σύμβαση υπογράφηκε για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε από τον Δ/ντα Σύμβουλο, κ. Θάνο Βούρδα, και την ανάδοχο εταιρία «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.». Το συμβατικό οικονομικό αντικείμενο ανέρχεται στο ποσό των 11.493.975,32 €. και η ολοκλήρωση των εργασιών προβλέπεται να γίνει σε 15 μήνες.

Με την εκτέλεση  των ανωτέρω εργασιών, ολοκληρώνεται η υποδομή της «Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Πολυκάστρου-Ειδομένης» και στην συνέχεια ολοκληρώνονται οι  εργασίες επιδομής και εγκατάστασης της ηλεκτροκίνησης, οι οποίες θα εκτελεσθούν από την εν ενεργεία σύμβαση κατασκευής του αντιστοίχου έργου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο