ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΗ μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η FSI δημιούργησε θυγατρική εταιρεία για τεχνολογία, την FS Technology

Η μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η FSI δημιούργησε θυγατρική εταιρεία για τεχνολογία, την FS Technology

H νέα εταιρεία που ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της έχει ως στόχο την ενίσχυση και στήριξη της ψηφιακής καινοτομίας στις εταιρείες του ομίλου και στους προμηθευτές της.

Όπως αναφέρεται στο Βιομηχανικό Σχέδιο 2019-2023, ο όμιλος FS Italiane πρόκειται να επενδύσει έξι δισεκατομμύρια ευρώ στην τεχνολογία τα επόμενα πέντε χρόνια, σε μια προσπάθεια να καταστεί κόμβος ψηφιακής καινοτομίας και σημείο αναφοράς στον ευρύτερο κλάδο των μεταφορών και της κινητικότητας στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στη βελτιστοποίηση των προγνωστικών διαδικασιών στις βιομηχανικές διεργασίες που περιλαμβάνουν την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, όπως bloch chain, τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική και το IoT.

«Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που η σιδηροδρομική υποδομή θα είναι εκτός χρήσης, σε περίπτωση βλάβης ή ανωμαλιών, θα μειωθεί και θα επιτρέψει τη βελτίωση της ακρίβειας και της κανονικότητας της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας», αναφέρεται σχετικά.

Β. Βεγ. 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο