ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αδειάζει» τον ΟΣΕ για το πρόβλημα στην ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλος – Κατερίνη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αδειάζει» τον ΟΣΕ για το πρόβλημα στην ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλος – Κατερίνη

Η (ιδιωτική) ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αδειάζει» τον (κρατικό) ΟΣΕ. Η σιδηροδρομική εταιρεία επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών στον ΟΣΕ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Κατερίνη.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το πρόβλημα παρουσιάστηκε την Παρασκευή, 14/09/2018, στην υποδομή και, συγκεκριμένα, στην ηλεκτροκίνηση (στο τμήμα Παλαιοφάρσαλου – Κατερίνης), με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε ορισμένα δρομολόγια.

«Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον διαχειριστή της υποδομής, Ο.Σ.Ε. Α.Ε.», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι αποκατάσταση επήλθε το Σάββατο 15/09/2018 και ώρα 16:00.

Κανονικά πραγματοποιούνται πλέον όλα τα δρομολόγια των τρένων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προβλήματος που προέκυψε στην υποδομή και για το οποίο η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει», συμπληρώνει.

Άγνωστο παραμένει, εάν η σιδηροδρομική εταιρεία ενεργοποιήσει ρήτρες εναντίον του ΟΣΕ, ωστόσο φανερώνει – σε κάποιο βαθμό – την αλλαγή ρητορικής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο