ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ επαναφέρει, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, τα δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επαναφέρει, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, τα δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών στις μετακινήσεις και έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των επιβατών, προχωρά στην επανέναρξη λειτουργίας των δρομολογίων της στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από την Δευτέρα 18.05.2020.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 18.05.2020 θα κυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες IC 50, IC 52, IC56 και IC 58, από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, καθώς και οι αμαξοστοιχίες IC 51, IC 53, IC 57 και IC 59, από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Oι επιβάτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ταξίδι με επιστροφή εντός της ίδιας ημέρας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα πρώτα πρωινά, express δρομολόγια IC 50 & 51, από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, να μεταβούν γρήγορα και με ασφάλεια στο κέντρο της πόλης και να επιστρέψουν με τις απογευματινές αμαξοστοιχίες IC 58 & 59, αντίστοιχα.

Επίσης, επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες 81, 83, 84 και 86 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Φλώρινα και αντίστροφα, καθώς και τα τοπικά δρομολόγια στη γραμμή Λάρισα – Βόλος – Λάρισα.

Οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού, επισημαίνει η εταιρεία.

Συγκεκριμένα:

-Το προσωπικό χρησιμοποιεί τον απαραίτητο εξοπλισμό.

-Υπάρχουν σημεία με αντισηπτικό σε κάθε βαγόνι όλων των αμαξοστοιχιών.

-Υπάρχει συνεχής εισροή φρέσκου αέρα σε όλες τις αμαξοστοιχίες.

-Γίνεται διαρκής αλλαγή φίλτρων αέρος σε όλες τις αμαξοστοιχίες.

-Γίνεται καθημερινή απολύμανση όλων των αμαξοστοιχιών.

-Υπάρχει έλεγχος στις επιβιβάσεις.

-Όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο