ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΗ Eurocert ολοκλήρωσε την πιστοποίηση δύο σιδηροδρομικών μηχανών ρουμανικής κατασκευής

Η Eurocert ολοκλήρωσε την πιστοποίηση δύο σιδηροδρομικών μηχανών ρουμανικής κατασκευής

Την πιστοποίηση δύο σιδηροδρομικών μηχανών ρουμανικής κατασκευής, σύμφωνα με τους τεχνικούς κανόνες της Ελλάδας, ολοκλήρωσε η Eurocert.

Ειδικότερα, η πιστοποίηση αφορά στον έλεγχο της τεχνικής συμβατότητας των μηχανών αυτών με το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, προκειμένου να εκτελέσουν δρομολόγια εντός αυτού.

Η ομάδα επιθεώρησης της Eurocert  μετέβη σε Ρουμανία και Βουλγαρία για να εκτελέσει τις στατικές και δυναμικές δοκιμές στα οχήματα. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση της εκτίμησης επικινδυνότητας σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 402/2013 για την είσοδο των νέων αυτών τύπων μηχανών στο ελληνικό δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι «η Eurocert με τις δράσεις αυτές συμβάλλει στην επίτευξη του εθνικού στρατηγικού στόχου να αναδειχθεί η Ελλάδα ως διεθνής κόμβος συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών.

Η Eurocert, ο μεγαλύτερος ελληνικός φορέας πιστοποίησης με παρουσία σε πάνω από 35 χώρες, αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό οργανισμό που προσφέρει όλο το φάσμα των πιστοποιήσεων του σιδηροδρομικού τομέα (NoBo, DeBo, AsBo, ISA)».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο