ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΚαι οι Μεταφορές, στο επίκεντρο της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα – Ζόραν Ζάεφ. Η επιχειρηματική αποστολή

Και οι Μεταφορές, στο επίκεντρο της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα – Ζόραν Ζάεφ. Η επιχειρηματική αποστολή

Και οι Μεταφορές, στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια.

Μεταξύ των αντιπροσωπειών των δυο χωρών, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας των υπουργείων Μεταφορών και Μνημόνιο Κατανόησης για την Ανάπτυξη της Οδικής και Σιδηροδρομικής Σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σκόπια – Ταμπανόφτσε.

Γι’ αυτό τον λόγο, τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Επίσης, και στελέχη ελληνικών εταιρειών. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου», Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου», Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς, ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA», Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς και άλλα στελέχη επιχειρήσεων.

Ακόμη, τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο