ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΚανονικά η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε η μία γραμμή Λιανοκλαδίου – Λάρισας

Κανονικά η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε η μία γραμμή Λιανοκλαδίου – Λάρισας

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκε σημαντικό μέρος των εργασιών στο τμήμα της γραμμής Λιανοκλάδι – Λάρισα και στα 3 σημεία (Στύρφακα, νότια είσοδος σήραγγας Όθρυος, Παλαιοφάρσαλο).

Η διακοπή της κυκλοφορίας έγινε λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν εξαιτίας του «Ιανού» στην υποδομή.

Μετά τον έλεγχο που έγινε, ο ΟΣΕ έδωσε αργά χθες το βράδυ σε κυκλοφορία τη μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελεί, από σήμερα, δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών.

Σταδιακά, από την Δευτέρα 28/09, θα δοθεί σε διπλή γραμμή το Δομοκός – Λάρισα και έως 5/10 η πλήρης λειτουργία και των δύο σιδηροδρομικών γραμμών.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως, την ΕΡΓΟΣΕ και όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο