ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΔεν πρόλαβε να εγκαινιαστεί η ηλεκτροκίνηση και ξεκίνησε η κλοπή καλωδίων μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου (φωτό)

Δεν πρόλαβε να εγκαινιαστεί η ηλεκτροκίνηση και ξεκίνησε η κλοπή καλωδίων μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου (φωτό)

Δεν πρόλαβε να εγκαινιαστεί η ηλεκτροκίνηση και ξεκίνησε η κλοπή καλωδίων μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου.

Το εν λόγω σιδηροδρομικό τμήμα έκλεισε για έλεγχο, μετά την απόπειρα κλοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης το βράδυ της Τετάρτης.

Οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ταξιδεύουν στο τμήμα αυτό, μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία. Όπως επισημαίνεται από τους αρμοδίους, το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα, από χτες στις 20.00 και μέχρι σήμερα το πρωί, οι επιβάτες των τρένων με κατεύθυνση από τη Λάρισα προς την Αθήνα επιβιβάζονται σε λεωφορεία στην περιοχή του Δομοκού για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ως το Λιανοκλάδι και από εκεί πάλι με τρένο προς την Αθήνα.

Αντιστρόφως, οι επιβάτες που κινούνται προς Θεσσαλονίκη επιβιβάζονται στο Λιανοκλάδι σε λεωφορεία με κατεύθυνση το Δομοκό για να συνεχίσουν, από εκεί, με τρένο το ταξίδι τους.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 60 με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη έφτασαν στον προορισμό τους με 5 ώρες καθυστέρηση, ενώ με 4 ώρες καθυστέρηση έφτασαν στον προορισμό τους οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 61, που ήταν το πρώτο τρένο που εγκλωβίστηκε στα κομμένα καλώδια, στην περιοχή του Δομοκού.

Όλη τη νύχτα ειδικά συνεργεία προσπαθούσαν να μαζέψουν τα κομμένα καλώδια, τα οποία έχουν απλωθεί σε μεγάλο τμήμα της γραμμής και να αποκαταστήσουν τη συγκοινωνία.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το blog Locomotiva:

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο