ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΛόγω των καιρικών φαινομένων, ανέστειλε τις κινητοποιήσεις η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λόγω των καιρικών φαινομένων, ανέστειλε τις κινητοποιήσεις η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λόγω των καιρικών φαινομένων, η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέστειλε τις κινητοποιήσεις, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες μεταξύ 10 έως και 13 Ιανουαρίου.  

“Το σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λαμβάνοντας υπόψη του τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, καθώς και την επερχόμενη επιδείνωση του καιρού που προβλέπει με έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων η Ε.Μ.Υ., αποφασίζει να αναστείλει για το επόμενο δεκαπενθήμερο τις στάσεις εργασίας που έχουν αναγγελθεί, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω το επιβατικό κοινό στις μετακινήσεις του, από όσο ήδη έχει ταλαιπωρηθεί.

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο 48ωρο, ταλαιπωρώντας επιβάτες και προσωπικό, αποδεικνύουν περίτρανα την ορθότητα των αιτιάσεων που θέσαμε ως Σωματείο όταν και εξαγγείλαμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πράξουν ανάλογα, κάνοντας το χρέος τους απέναντι στον σιδηρόδρομο που αποτελεί περιουσία του ελληνικού λαού!

Το Σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του προκειμένου ο ελληνικός σιδηρόδρομος να φτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει ξανά».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο