ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΝέα δρομολόγια στον Προαστιακό Πάτρας από το Σάββατο 4 Ιουλίου. Μετεπιβίβαση στον Αγ. Ανδρέα στην ίδια αποβάθρα

Νέα δρομολόγια στον Προαστιακό Πάτρας από το Σάββατο 4 Ιουλίου. Μετεπιβίβαση στον Αγ. Ανδρέα στην ίδια αποβάθρα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε την έναρξη νέων δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας από το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επανασχεδίασε και προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές των δρομολογίων του Προαστιακού Πάτρας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με περισσότερα δρομολόγια, ανά ώρα, και κυρίως την άμεση ανταπόκριση του βόρειου τομέα (από Άγιο Ανδρέα μέχρι Ρίο) με τον νότιο τομέα (από Άγιο Ανδρέα μέχρι Καμίνια) και αντίστροφα. Η μετεπιβίβαση θα πραγματοποιείται πλέον στον Άγιο Ανδρέα και από την ίδια αποβάθρα.

Με αφορμή την επανεκκίνηση και την λειτουργία των νέων δρομολογίων του Προαστιακού Πάτρας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στο 1 ευρώ, για το διήμερο 4-5/7, για όποια κατεύθυνση επιθυμούν να ταξιδέψουν οι επιβάτες (σε ολόκληρο τον βόρειο και νότιο τομέα) και θα ισχύει για μία διαδρομή.

«Ελπίζουμε δε, ότι σύντομα και σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τα δρομολόγια μέχρι κάτω Αχαΐα, με την ίδια συχνότητα, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι, από την Δευτέρα 06.07.2020 έως 31.10.2020, θα ισχύει ειδική εκπτωτική τιμή προσφοράς 1,40 ευρώ,  για όποια κατεύθυνση επιθυμούν να ταξιδέψουν οι επιβάτες (σε ολόκληρο τον βόρειο και νότιο τομέα) και θα ισχύει για μία διαδρομή.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που θα ισχύουν από το Σάββατο 04.07.2020 μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

http://www.trainose.gr/επιβατικό-έργο/προαστιακός-σιδηρόδρομος/προαστιακός-πάτρας/

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο