ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΝέα 24ωρη απεργία των σιδηροδρομικών την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Κανένα δρομολόγιο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Νέα 24ωρη απεργία των σιδηροδρομικών την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Κανένα δρομολόγιο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Οι σιδηροδρομικοί, δια μέσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των διοικήσεων των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ για την νέα ΣΣΕ της ΕΕΣΣΤΥ, ενώ ακόμα δεν έχει υπογραφεί, από το υπουργείο Οικονομικών, η ΣΣΕ του ΟΣΕ.

Λόγω της απεργίας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο. 

Η ανακοίνωση της ΠΟΣ

Στη χθεσινή διαπραγμάτευση της Π.Ο.Σ. με τις Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ, οι απαντήσεις που πήραμε δεν αποτελούν ούτε βάση για περαιτέρω συζήτηση.

Ταυτόχρονα η Σ.Σ.Ε. του ΟΣΕ που έχει υπογραφεί από το Μάρτιο βρίσκεται στο Λογιστήριο του Κράτους, δεν έχει υπογραφεί και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Μετά από αυτό, υλοποιούμε την απόφαση για 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν την απεργιακή κινητοποίηση στους χώρους δουλειάς, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.30’ έξω από το κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο