ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΟ ΟΣΕ αναλαμβάνει έως του ποσού των 60.000 ευρώ την αποκατάσταση κοινωφελών υποδομών στις πληγείσες περιοχές

Ο ΟΣΕ αναλαμβάνει έως του ποσού των 60.000 ευρώ την αποκατάσταση κοινωφελών υποδομών στις πληγείσες περιοχές

Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.), στη συνεδρίαση της 9ης Αυγούστου 2018, αποφάσισε ομόφωνα την έμπρακτη συμπαράσταση του Οργανισμού στις πυρόπληκτες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο ΟΣΕ θα αναλάβει με ίδια μέσα και μέχρι του ποσού των εξήντα χιλιάδων ευρώ την αποκατάσταση κοινωφελών υποδομών (παιδότοπων, πολιτιστικών χώρων, Κ.Α.Π.Η κ.λ.π) στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους.

Ο ΟΣΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, διέθεσε τεχνικά μέσα και προσωπικό, τόσο για την προστασία του σιδηροδρομικού δικτύου, όσο και για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πληγέντων.

Υπενθυμίζεται ότι από τις πρώτες ημέρες της τραγωδίας στο Μάτι όλα τα σωματεία των σιδηροδρομικών κινητοποίησαν άμεσα τα μέλη τους, τα οποία συνέδραμαν με όποιο τρόπο μπορούσαν (αίμα, τρόφιμα, νερά, ρούχα κ.λ.π) τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο