ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΟ ΟΣΕ προσλαμβάνει 35 εργαζόμενους στην καθαριότητα. Αναμένονται προσλήψεις και στη φύλαξη εγκαταστάσεων

Ο ΟΣΕ προσλαμβάνει 35 εργαζόμενους στην καθαριότητα. Αναμένονται προσλήψεις και στη φύλαξη εγκαταστάσεων

Θέλοντας να περιορίσει τις εργολαβικές συμβάσεις και να προστατεύσει τα εργασιακά δικαιώματα, ο ΟΣΕ ανακοίνωσε ότι, μετά την απόρριψη της προσωρινής διαταγής εργολήπτριας εταιρείας από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, υπογράφονται άμεσα οι ατομικές συμβάσεις εργασίας στην καθαριότητα, όπως προέκυψαν από τον πίνακα του ΑΣΕΠ και από 28 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι ξεκινούν την εργασία τους.

Οι πρωτοβουλίες του ΟΣΕ ξεκίνησαν από τον κλάδο της καθαριότητας και ήδη έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού τα πρώτα αποτελέσματα του διαγωνισμού που αφορά 35 εργαζόμενους με κριτήρια του ΑΣΕΠ, αλλά και πριμοδότηση σε όσους είχαν εμπειρία στον αντίστοιχο ιδιωτικό τομέα, δηλαδή σε εργαζόμενους που ήδη απασχολούνταν σε εργολάβους.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός θα ακολουθήσουν οι προσκλήσεις στους επόμενους επιλαχόντες.

Η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλους τομείς, όπως είναι το προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων και ισόπεδων διαβάσεων.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Οργανισμού, σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών, στόχος είναι η πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας, σε συνέχεια της πολιτικής που ήδη εφαρμόζεται σε Νοσοκομεία και άλλους φορείς του Δημοσίου, προκειμένου να περιοριστούν οι εργολαβίες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο