ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΟ Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Σιδηροδρόμου Παναγιώτης Κακαβάς, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Νίκο Πολυζώη και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Σπύρο Φασούλα, μετά από αίτησή του, έγινε δεκτός σε ακρόαση από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Κατά την ακρόαση αυτή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρουσίασαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το νέο βιβλίο του Νίκου Πολυζώη «Πάνω στις ράγες», του εξέθεσαν τις δραστηριότητες του Σ.Φ.Σ. και του ζήτησαν να θέσει υπό την αιγίδα του τις γιορτές για τα 150 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου σιδηροδρομικού συρμού στη χώρα μας.

Ο κ. Παυλόπουλος, στον οποίο ο Σ.Φ.Σ. δώρισε, εκτός από το βιβλίο του κ. Πολυζώη και το ημερολόγιό του 2019, καθώς και το τελευταίο τεύχος της περιοδικής έκδοσης «Σιδηροτροχιά», έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του «Συλλόγου των Φίλων του Σιδηροδρόμου» της Αθήνας, καθώς και για την προώθηση και τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών σιδηροδρόμων, αλλά και για την μεταφορά του «Μουσείου των Ελληνικών Σιδηροδρόμων» στην νέα του έδρα στην Λεύκα του Πειραιά.

Αποδέχτηκε δε το αίτημα του Συλλόγου να τεθούν οι εορτασμοί για τα 150 χρόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων υπό την αιγίδα του, και διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε συνδρομή στο έργο τους.

Τέλος,  αποδέχθηκε και το αίτημα του Συλλόγου να επισκεφθεί το «Μουσείο των Ελληνικών Σιδηροδρόμων» πριν την μεταφορά του στην νέα του έδρα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο