ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΠερίφραξη των σιδηροδρομικών γραμμών που διέρχονται στον αστικό ιστό πόλεων ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Περίφραξη των σιδηροδρομικών γραμμών που διέρχονται στον αστικό ιστό πόλεων ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Παρέμβαση για την περίφραξη των σιδηροδρομικών γραμμών που διέρχονται μέσα από τον αστικό ιστό των πόλεων έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με αφορμή την αυτοψία που πραγματοποίησαν προ ημερών στη Λάρισα στελέχη του ΟΣΕ, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα εξής: «Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην πόλη της Λάρισας και σε άλλες πόλεις, όπου οι σιδηροδρομικές γραμμές περνούν μέσα από τον αστικό ιστό. Συνεπώς, καλές είναι οι αυτοψίες γιατί αναδεικνύουν τα προβλήματα και την επικινδυνότητα.

Νομίζω ότι έχει περάσει καιρός και χρειάζεται άμεση αποκατάσταση όλων των περιφράξεων και μάλιστα με σύγχρονε περιφράξεις οι οποίες δεν θα μπορούν να παραβιάζονται.

Και να φυλάσσονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να υπάρχει ο έλεγχος και η αυτοψία, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα αδικοχαμένα θύματα.

Για το λόγο αυτό, η ΓΑΙΟΣΕ πρέπει άμεσα να αποκαταστήσει, να αντικαταστήσει, να κάνει καινούργιες περιφράξεις σε όλο το μήκος των γραμμών στη Λάρισα και στις άλλες πόλεις που διέρχονται σιδηροδρομικές γραμμές.

Ώστε, να διαφυλάξει την ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο