ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΠιστοποιητικά AdA Basis International σε 17 στελέχη της Δ/νσης Συγκροτημάτων Β. Ελλάδας της ΕΕΣΣΤΥ

Πιστοποιητικά AdA Basis International σε 17 στελέχη της Δ/νσης Συγκροτημάτων Β. Ελλάδας της ΕΕΣΣΤΥ

Η απονομή του πιστοποιητικού AdA Basis International, με τη σφραγίδα της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (AHK), σε 17 στελέχη της Διεύθυνσης Συγκροτημάτων Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΣΣΤΥ), πραγματοποιήθηκε, στις αρχές του μήνα, στη Θεσσαλονίκη.

Το 2ο σεμινάριο«Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», διάρκειας 40 ωρών, που διοργανώθηκε τον Φεβρουάριο, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος διττής εκπαίδευσης VETnet, στο οποίο συμμετέχουν ο ΟΑΕΔ, η ΕΕΣΣΤΥ, ο ΟΣΕ και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Για την ολοκλήρωσή του  πραγματοποιήθηκαν γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της Σιδηροδρομικής Σχολής Διττής Εκπαίδευσης της ΕΕΣΣΤΥ στη Θεσσαλονίκη.

Τα πιστοποιητικά απένειμαν ο Δρ. Α. Κελέμης, γενικός διευθυντής και μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Ε. Χρόνης, διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκροτημάτων Βορείου Ελλάδος της ΕΕΣΣΤΥ και ο Κ. Φλώρος, διευθυντής του Παραρτήματος της 1ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.

Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» (Train-the-Trainer), βάσει των υψηλών κριτηρίων ποιότητας AdA Basis International, θέτει ως στόχο την ανάπτυξη της διττής εκπαίδευσης και των δράσεων για τη βελτίωση των απαραίτητων τεχνικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Προσφέρεται δε, εδώ και έναν χρόνο ως νέα υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο κύκλο σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται είτε καλώντας στο τηλ. 210-6419036, είτε από την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου www.germanchamber.gr ενότητα εκπαίδευση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο