ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΠΟΣ: Εκχώρηση του εθνικού πλούτου η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΠΟΣ: Εκχώρηση του εθνικού πλούτου η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την αντίθεσή της στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), τονίζοντας ότι πλέον ολοκληρώνεται «και τυπικά το διαχρονικό έγκλημα που συντελείται εις βάρος του ελληνικού λαού».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η σημερινή Κυβέρνηση παρά τα όσα εξήγγειλε, ολοκλήρωσε και τυπικά το έργο που ξεκίνησαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου.

Η ενέργεια αυτή δεν είναι απλά μία ακόμα ιδιωτικοποίηση.

Είναι η εκχώρηση της ελληνικής κρατικής εταιρείας στην ιταλική κρατική εταιρεία, προκαλώντας αντίφαση διότι ή η χώρα μας σωστά εκχωρεί ή η Ιταλία σωστά αγοράζει, γεγονός που οφείλουν να εξηγήσουν και σε εμάς.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και όλοι οι εργαζόμενοι στο Σιδηρόδρομο θα συνεχίσουμε ν΄ αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους για ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο, ασφαλή και προσιτό στους πολίτες, κάτω από οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό καθεστώς για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προάσπιση των εργασιακών μας σχέσεων.

Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και για την προάσπιση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος του λαού και της χώρας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο