ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με νέες υπηρεσίες, ηλεκτρονικές εφαρμογές και προσφορές στην 82η ΔΕΘ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με νέες υπηρεσίες, ηλεκτρονικές εφαρμογές και προσφορές στην 82η ΔΕΘ

Στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με περίπτερο στο κτίριο 15, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας, τις ηλεκτρονικές εφαρμογές και για τις εκπτωτικές προσφορές που παρέχει.

Επίσης, οι μεταφορείς και οι εκπρόσωποι εταιρειών μπορούν ακόμη να ενημερωθούν και για τις εμπορευματικές μεταφορές με τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπενθυμίζει στους επισκέπτες της Έκθεσης ότι μπορούν να μεταβούν σιδηροδρομικώς από όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, με άνεση και οικονομικό εισιτήριο και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εντός των σταθμών, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εντός των αμαξοστοιχιών.

Καθημερινά πραγματοποιούνται έξι (6) δρομολόγια την ημέρα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη και με τις σιδηροδρομικές συνδέσεις του προαστιακού της Λάρισας, τη σύνδεση του Βόλου, της Καλαμπάκας, καθώς και της Αλεξανδρούπολης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο