ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΣυνάντηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ με Ρωσικούς Σιδηρόδρομους. Ξεκινούν τα εμπορικά προς Ειδομένη

Συνάντηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ με Ρωσικούς Σιδηρόδρομους. Ξεκινούν τα εμπορικά προς Ειδομένη

Συνάντηση με έναν από τους υποψήφιους αγοραστές της είχε η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο Φίλιππος Τσαλίδης (διευθύνων σύμβουλος) και ο Παναγιώτης Θεοχάρης (πρόεδρος) συναντήθηκαν με εννιαμελή αντιπροσωπεία των Ρωσικών Σιδηροδρόμων (RZD), λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.

«Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και στα στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων παρουσιάστηκαν τα στοιχεία και η πορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ», αναφέρει η ελληνική σιδηροδρομική εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, όπως η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι έχουν εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον για την εξαγορά της εταιρείας. Οι δεσμευτικές προσφορές έχουν οριστεί στις 22 Ιουνίου.

Ξεκινούν τα πρώτα εμπορικά τραίνα προς Κεντρική Ευρώπη μέσω ΠΓΜΔ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προέβη σήμερα, 30 Μαΐου, σε άρση των περιορισμών της κίνησης των εμπορικών τραίνων που διέρχονται τα σύνορα Ελλάδος – ΠΓΜΔ και είχαν επιβληθεί από τις 21 Μαρτίου 2016, λόγω του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής, στο ύψος της Ειδομένης.

Το πρώτο έμφορτο εμπορικό τραίνο, με προορισμό τη Κεντρική Ευρώπη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί και θα ακολουθήσει ένα δεύτερο εντός της ίδιας ημέρας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο