ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΤην έναρξη των δρομολογίων του Προαστιακού Πάτρας από «Αγ. Ανδρέα» έως «Κάτω Αχαΐα» ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας

Την έναρξη των δρομολογίων του Προαστιακού Πάτρας από «Αγ. Ανδρέα» έως «Κάτω Αχαΐα» ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας

Την άμεση έναρξη των δρομολογίων του Προαστιακού στο τμήμα Σ.Σ Αγίου Ανδρέα έως Σ.Σ Κάτω Αχαΐας ζητά, με επιστολή του προς τις διοικήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσιφάρας στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια σχετικού εγγράφου και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου «Έναρξη λειτουργίας της πράξης Αναβάθμιση υφιστάμενων γραμμών προαστιακού σιδηροδρόμου Πάτρας» του ΕΠ Δυτικής Ελλάδας 2014-2020», όπως αυτό έχει τεθεί και συμφωνηθεί σε επανειλημμένες τεχνικές συσκέψεις από τον φορέα υλοποίησης / ΟΣΕ και τον φορέα χρηματοδότησης / Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η έναρξη εκτέλεσης των δρομολογίων στο τμήμα Σ.Σ Αγίου Ανδρέα έως Σ.Σ Κάτω Αχαΐας, θα έπρεπε να είχε ήδη πραγματοποιηθεί με οκτάωρη λειτουργία, μεταξύ 08.00 και 16.00, από τις 16-7-2019 έως και τις 20-8-2019, ημερομηνία, όπου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η γραμμή.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί η έναρξη των δρομολογίων αυτών και λόγω της σημαντικότητας του έργου για την ευρύτερη περιοχή ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, παρακαλούμε όπως ενεργήσετε για την άμεση έναρξη και και απρόσκοπτη λειτουργία των δρομολογίων, εφαρμόζοντας τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο